
Når jeg har bagt rugbrød kan jeg næsten ikke vente med at skære den første skive.
Brødet ligger bare der på bordet, svøbt i sit fugtige klæde og venter; venter på kniven der lystigt flækker den første skive af.
I går bagte jeg mit første rugbrød med hvidtøl og jeg har netop spist den første skive. Rugbrødet smager helt fantastisk! Der er ingen tvivl om at jeg vil hælde øl i mit rugbrød fremover.
Selvom vi har en lang lang tradition for rugbrød i Danmark, så har jeg aldrig rigtig brudt mig om det. Den traditionelle mad med pålæg har aldrig rigtig kunnet friste min gane.
Men efter at jeg er begyndt at bage mit eget rugbrød kan jeg næsten ikke få nok. Jeg spiser det endda til morgenmad, hvilket jeg aldrig ville have gjort før.
Jeg har forlængst skrottet supermarkedernes plasticindpakkede rugbrød og kun købt rugbrød hos bageren. Brødet var ok, men alt for dyrt. Nu bager jeg det selv og det er både billigere og bedre.
Hej
Jeg har bagt et tilsvarende brød i midten af december efter en opskrift i et “gratisblad”. Brødet var fantastisk, men jeg har forlagt opskriften. Vil du sende din opskrift til mig.
hilsen
sonja
Hej Sonja
Så er der en opskrift klar; du finder den her: http://eback.dk/rugbrod-med-spelt-og-hvidtol
God fornøjelse!