Madplaner holder ikke altid, men de sikrer at vi får noget ordentligt at spise hver dag. Det bliver også nemmere at forberede dagens mad. Jeg har dog fundet ud af at køleskabet hurtigt bliver fyldt med meget mad, så det er en god idé at lave huller til at spise rester eller lave mad af hvad der nu lige er i køleskabet; ellers er der risiko for at man må smide noget af det ud.
Uge 29
Onsdag 16. juli
Frokost: Fiskesuppe
Aften: Omelet med tun og ost + råkost
Torsdag 17. juli
Frokost: Rejepande
Aften: Sofia laver mad – en overraskelse
Fredag 18. juli
Frokost: Risengrød
Aften: Chop suey
Lørdag 19. juli
Frokost: rest fra fredag
Aften: Spaghetti bolognese fra fryser
Søndag 20. juli
Frokost: Rugbrød med pølse og paté
Aften: Pasta med tomatsauce
Uge 30
Mandag 21. juli
Frokost: Chili con carne
Aften: Rester fra søndag
Tirsdag 22. juli
Frokost (Axel/Sofia): Rugbrød
Aften (Axel/Sofia): Rester fra mandag
Onsdag 23. juli
Frokost: Pastasalat
Aften: Købe i Djurs Sommerland
Torsdag 24. juli
Frokost: Tomatsuppe
Aften: Sofia lave mad
Fredag 25. juli
Frokost: Laks i fad med bønner og løg (frisk laks)
Aften: Noget let + koldskål
Lørdag 26. juli
Frokost (Axel/Erik): Rugbrød
Aften: Forloren kanin med mos
Søndag 27. juli
Frokost: Rester
Aften: Pasta med tomatsauce
Skriv et svar